Hoofddorp – Twee gewonden door kerende auto op de N201

Hoofddorp, 5 juni 2017 – Op de N201 ter hoogte van de A4 zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt bij een ongeval.

Het ongeval gebeurde doordat een personenwagen wilde keren, maar door zijn keeractie kwam hij op de verkeerde rijbaan terecht en botste een tegemoet komende wagen vol in zijn zijkant.

Medeweggebruikers schoten de slachtoffer te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Brandweer, politie en ambulances kwamen hulp bieden aan de slachtoffers. Meerdere personen zijn gecontroleerd en twee personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval en het onderzoek van de verkeersongevallen analyse van de politie, was de rijstrook richting het Taurusavenue afgesloten.

Na het onderzoek kunnen de wagen afgevoerd worden en daarna wordt het wegdek gereinigd.

Foto’s: Eric van Lieshout

https://twitter.com/POL_MBurgman/status/871708217788821505

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp – Twee gewonden door kerende auto op de N201”

  1. Arie

    Het staat duidelijk genoeg aangegeven maar je moet wel op de borden letten en van tevoren op de juiste baan voorsorteren en niet stom op de linkerbaan rijden tot je verdwaaldoosje zegt hier recht af slaan dan lukt dit soms niet door de rechtsrijders {zo als het hoort} en dan kan je kilometers omrijden of levensgevaarlijke toeren uithalen
    rijbewijs in beslag nemen en nooit meer terug bij zulke akties

  2. Pietjepuk

    Het gebeurt daar om de haverklap dat er ineens een keert, gewoon omdat ze niet snappen hoe die spaghetti in elkaar zit daar.
    Waarom niet gewoon een goede afrit die de van de A4 komende vierwielers snel en zonder tachtig bochten en negentig verkeerslichten naar de weg om de noord en de Van Heuven Goedhartlaan brengt, waarom moet alle verkeer dwars door beukenhorst oost heen om om het station heen kronkelend eindelijk de VHG te bereiken? Dit is bewust verkeersdrama maken ipv een goede ontsluiting bieden.

  3. Pietjebel

    Keren is natuurlijk niet slim, maar wat een rare verkeerssituatie is het daar.
    De ‘verkeerskundige’ die dit ontwerp heeft gemaakt rond de Hoofddorpdreef moet echt een beroepsverbod krijgen.

Reacties zijn gesloten.